تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
بصیرت خانه و آدرس
omid55135.LXB.ir لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
به گزارش گروه سیاسی "ره به ری" :با اعلام تدریجی نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، برخی رسانه های ضدانقلاب از هم اکنون در فکر مصادره کردن پیروزی حسن روحانی و استفاده از آن برای احیای جریان فتنه هستند.
با اعلام تدریجی نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، برخی رسانه های ضدانقلاب از هم اکنون در فکر مصادره کردن پیروزی حسن روحانی و استفاده از آن برای احیای جریان فتنه هستند
همان شورای نگهبان و وزرات کشوری که ۴ سال قبل در معرض اتهام تقلب ۱۱ میلیونی قرار داشت، امروز حتی حاضر نیست هفت دهم درصد آرای حسن روحانی ( تقریبا ۲۵۶ هزار رای) را جا به جا کند تا بواسطه آن، انتخابات را به دور دوم بکشاند و در نهایت با استفاده از این ظرفیت، فرصتی برای ناکامی او در انتخابات فراهم سازد؛ نکته ای که تامل در آن، اوج میزان سلامت برگزاری انتخابات در ساز و کار جمهوری اسلامی را به خوبی به رخ جهانیان و تمامی کشورهای مدعی دموکراسی و انتخابات آزاد می کشاند.
گفتنی است با آشکار شدن بیش از پیش ماهیت واقعی مدعیان دروغ تقلب در انتخابات، به نظر می رسد باید نسبت به محاکمه سران فتنه ۸۸ بصورت جدی مبادرت شود. چرا که این روزها خیانت بزرگ آنها به مردم و نظام در سال ۸۸ حتی بر دشمنان و رسانه های بیگانه نیز آشکار شده و دقیقا از همان ساز و کار انتخاباتی که ۴ سال قبل آنها مدعی تقلب ۱۱ میلیونی در انتخابات شدند، حامیان آنها امروز توانسته اند بار دیگر در یک ساز و کار دموکراتیک و قانونمدارانه، قدرت را به دست گیرند.
حضرت آیتالله خامنهای كه در سال ۱۳۶۰ با رأی قاطع ملت به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزیده شده بودند، در سال ۱۳۶۴ نیز برای دومینبار نامزد انتخابات ریاست جمهوری شدند. در آن زمان بر اساس قانون هر نامزد این حق را داشت كه برای نطق تبلیغاتی به صداوسیما بیاید و نكات خود را با مردم در میان بگذارد؛ آیتالله خامنهای نیز برای این امر در تاریخ ۱۴ مردادماه ۱۳۶۴ در سخنانی انتخاباتی در تلویزیون به بیان موضوعات مورد نظرشان در جایگاه نامزد ریاست جمهوری پرداختند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR فیلم این سخنان را منتشر میكند.
برای مشاهده اینجا را كلیك كنید.
بنده هم یك رأی دارم مثل بقیه. آن روز من در جمع برادران دانشجوی پاسدار این را گفتم: ممكن است نظر شما به یك نفری باشد، نظر من به یك نفر دیگر باشد؛ چه اشكالی دارد؟ شما یكی را بپسندید، من یك كس دیگر را بپسندم؛ هیچ اشكالی ندارد. شما یك شناختی از زید دارید كه من آن شناخت را از او ندارم؛ هیچ مانعی ندارد. اینجور نیست كه هرچه شما فهمیدید، بنده هم باید همان را بفهمم؛ یا هر چه من فهمیدم، شما هم باید همان را بفهمید؛ نه، اینها تشخیصها است. آنچه كه بین ما و خدا حجت است، این است كه بتوانیم درست تشخیص دهیم.
عقبنشینىها آنها را گستاختر کرد، طلبکارتر کرد. یک روزى بود که مسئولین ما قانع بودند که اجازه بدهند ما ۲۵ سانتریفیوژ در کشور داشته باشیم؛ آنها گفتند نمیشود! اینها قانع شدند که ۵ تا سانتریفیوژ داشته باشیم ... اگر ما آن عقبنشینىها را ادامه میدادیم، امروز از پیشرفت هستهاى هیچ خبرى نبود.
تلاش ائمه عصمت و طهارت از بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) تا سال دویست و شصت هجریبرای ایجاد حکومت الهی در جامعه اسلامی[۱] ، و دریغ نکردن جان و مال و خانواده خویش در این راه ؛ خود دلیل آشکاری است بر اهمیت ویژه حکومت و چگونگی تشکیل و اداره آن. اینکه حکومت چگونه و با چه شرایطی شکل بگیرد و چگونه و توسط چه کسانی اداره شود، حائز اهمیت است. در این مقاله سعی شده تا از نگاه امیرالمومنین علیه السلام به ویژگیهای کارگزاران حکومتی و کسانی که در صدد کسب جایگاههای حساس مدیریتی هستند، پرداخته شود.
كمتر از سه هفته به روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باقی است. هرچه به انتخابات نزدیك میشویم بازار شایعات داغ میشود. یكی از شایعاتی كه میتواند در فضای انتخابات تأثیرگذار باشد، شایعهی حمایت رهبری از نامزدی خاص و یا اطلاع از رأی رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات است. حضرت آیتالله خامنهای چندینبار در ایام انتخاباتها این مسائل را تكذیب و نظر خود را صریحاً بیان كردهاند. برای آخرین بار نیز ایشان در ابتدای سال ۹۲ در حرم رضوی درباره این مسائل، اینچنین فرمودند:
هرکس رای شورای نگهبان را نپذیرد «مفسد فی الارض» است
اگر رای داد و شورای نگهبان هم آن رای را پذیرفت، هیچ کس حق ندارد یک کلمه راجع به این بگوید. اگربخواهد فساد کند، به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا و این مجلس کذا است، این فساد است و مفسد است یک همچو آدمی، تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.
در بهمن 1366 وزير وقت كشور، در نامه اي به امام خميني(ره)، از ايشان درباره صلاحيت اعضاي نهضت آزادي براي حضور به عنوان نامزد، در انتخاباتهاي مختلف سوال كرد؛ حضرت امام در پاسخ به اين نامه، مرقوم كردند كه چون اين افراد « به اعتبار آنكه متظاهر به اسلام هستند و با اين حربه جوانان عزيز ما را منحرف خواهند كرد»، ضرر آنها بيشتر خواهد بود، عنوان كردند كه صلاحيت هيچ پست دولتي، قضايي و قانونگذاري را ندارند. يادداشت ذيل تلاشي است در جهت استخراج مبناي حضرت امام براي تمام فعاليتها و رد صلاحیت های شوراي نگهبان بر مبنای ماجرای نهضت آزادی.
نهضت آزادي در ابتداي انقلاب، در دولت موقت نقش اصلي را برعهده گرفت؛ پس از اينكه حضرت امام استعفاي آنان را از دولت موقت پذيرفت، و آنان مناصب اجرايي كشور را از دست دادند، كم كم چهره واقعي خود را نشان داده و با اتخاذ مواضع ضد نظام، هر از گاهي مورد توجه رسانهها قرار ميگرفتند؛ و در عين حال نيز از هر فرصتي براي كسب صندليهاي قدرت و بازگشت به قدرت و صحنه اصلي تصميمگيري كشور استفاده ميكردند. عملكرد مغرضانه آنان در ايام جنگ تحميلي و اتخاذ مواضع صريح ضد نظام، باعث شد كه وزير وقت كشور، در آستانه انتخابات سومين دوره مجلس شوراي اسلامي، و با توجه به برنامههاي نهضت آزادي براي اين انتخابات، در نامهاي به حضرت امام موضع و نظر ايشان درباره اين تشكل سياسي را خواستار شد.
انتخابات به عنوان «مظهر آزادی ملت در تعیین سرنوشت خود» و مهمترین وسیله برای اجرایی کردن آرمان ها و آرزو های یک ملت، از چنان اهمیتی برخوردار است، که می تواند در امنیت، در استقلال، در ثروت ملی، در اقتصاد و در همهی مسائل مهم کشور تأثیر بگذارد.
آیتالله نوریهمدانی: کثرت کاندیداها مردم را سرگردان میکند
آیتالله نوریهمدانی با انتقاد از کثرت کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: تعدد کاندیداها مردم را در انتخاب اصلح دچار سردرگمی میکند.
این مرجع تقلید در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم برگزار شد، مساله ریاست جمهوری را یکی از مهمترین مسائل روز دانست و با بیان اینکه «مردم برای انتخاب اصلح نباید دچار حیرت و سرگردانی شوند» اظهار کرد: تاکنون افراد زیادی اعلام کاندیداتوری کردهاند که تعدادشان خیلی زیاد است.
آیتالله نوری همدانی یادآور شد: تعدد نامزدهای ریاست جمهوری، مردم را سرگردان میکند؛ کاندیداها باید از میان خود یک الی دو نفر را برگزینند؛ چرا که جریان انتخابات ساده نیست.
این مرجع تقلید، انتخابات آینده ریاست جمهوری را از حساسترین دورههای انتخاباتی دانست و تاکید کرد: مردم رییسجمهوری میخواهند که ولایتمدار، قاطع، مدیر و مدبر و دارای سابقه درخشان باشد.
وی با بیان اینکه «توصیه حوزه علمیه به نامزدها، برگزاری جلساتی برای انتخاب یک یا دو کاندیداست» تصریح کرد: حوزه به همه کاندیداها توصیه میکند کریمانه و متواضعانه از بین خود فردی که شرایط لازم را داشته باشد و بتواند حماسه سیاسی خلق کند، انتخاب و معرفی کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیتالله نوری همدانی با اشاره به نامگذاری امسال به نام "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی"، افزود: مردم با حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح حماسه میآفرینند.
انحراف، یک نفر است/ انتخابات شورای شهر از ریاست جمهوری مهمتر است
عضو مجلس خبرگان رهبري در توصیه ای خطاب به همه نیروهای حزب الهی و دلسوزان نظام و انقلاب بيان کرد: باید تا می توانیم مردم را نسبت به دولت آینده و کشور امیدوار کنیم تا مشارکت در انتخابات به حداکثر برسد.
آیت الله احمد علم الهدی شب گذشته در جمع تعدادی از فعالان سیاسی و فرهنگی مشهد مقدس اظهار کرد: در حال حاضر هم تلاش دشمنان بر روی نا امید کردن مردم متمرکز شده است و می خواهند کاری کنند که مردم نا امید شده و کسی در پای صندوق های رای حاضر نشود پس بنابراین مسئله مهمی که در انتخابات باید به آن توجه داشت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.
عضو مجلس خبرگان رهبري در توصیه ای خطاب به همه نیروهای حزب الهی و دلسوزان نظام و انقلاب بيان کرد: باید تا می توانیم مردم را نسبت به دولت آینده و کشور امیدوار کنیم تا مشارکت در انتخابات به حداکثر برسد.
با نزدیك شدن به ایام یازدهمین دورهی انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه ۱۳۹۲، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای از صفحهی ویژهای شامل دیدگاههای رهبر انقلاب اسلامی دربارهی انتخابات رونمایی كرد.
در صفحهی ویژهی انتخابات KHAMENEI.IR، بیانات و دیدگاههای رهبر انقلاب اسلامی درباره انتخابات در قالبهای مختلفی مانند «مجموعه توصیههای انتخاباتی»، «كتابچههای گزیده بیانات موضوعی»، «پیامك» و دیگر تولیدات به مخاطبان ارائه و تا ایام انتخابات به صورت منظم بهروز خواهد شد.
كاربران میتوانند برای ورود به این صفحه به آدرس http://farsi.khamenei.ir/entekhabat92 مراجعه كنند.
در هر جامعه ای نیاز به رهبر و حاکم امری ضروری و بدیهی و اجتناب نا پذیر است ، چنانچه حضرت امیر (ع) می فرمایند : «لَا بُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِيرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ » مردم باید رهبر داشته باشند ، نیکوکار یا طبهکار ( نهج البلاغه خطبه 40 )
با توجه به این مساله که اسلام یک دین اجتماعی و جهانی است و همانطور که برای سعادت اخروی بشر برنامه دارد برای سعادت دنیوی بشر نیز برنامه دارد ، توجه بسیار ژرف و عمیقی به حکومت داشته است و حکومت و سرپرستی بر مردم را حق خداوند و برگزیدگان خداوند بیان میکند : « يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ ... » (نساء 59)
بر اهل ادب پوشیده نیست که « انّما » دلالت بر حصر دارد ،در آیه شریفه ی 55 می بینیم خداوند می فرماید ولایت و سرپرستی شما فقط منحصراً در اختیار خداوند و فرستاده خداوند و کسانی که اهل ایمان هستند (امام علی (ع) و فرزندان ایشان [ به کتب کلامی رجوع شود ] ) .
در عمل نیز می بینیم که اولین حاکم جامعه اسلامی خود رسول الله (ص) هستند و ایشان نیز پس از خود حضرت علی (ع) را امام و حاکم بر امت اسلام معرفی می کنند و البته مشخص است که انتخاب حضرت امیر به عنوان حاکم نظر شخصی پیامبر نبوده است چراکه « وَ مَا يَنطِقُ عَنِ الهَْوَى، إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْىٌ يُوحَى(نجم 3 و 4) آنچه پیامبر می گوید از روی هوای نفس نیست ، آنچه مىگويد چيزى جز وحى كه بر او نازل شده نيست .
و این خود مدلولی بر پیوند نا گسستنی دین از سیاست است .
اما در زمانی که که دسترسی به پیامبر و امام معصوم نیست چه باید کرد ؟
در این زمان بنابر روایات صادره از اهل بیت و ادله عقلی به ولی فقیه رجوع می شود چرا که فقهای عادل و جامع الشرایط جانشینان پیامبر هستند .
اما در وضعیت جهان فعلی شاید به مصلحت نباشد که اداره ی امور کشور به دست ولی فقیه باشد و مجبور باشید که ولی فقیه را به عنوان سرپرست قوا و فرمانده کل قوا قرار دهیم و امور اجرایی را به فرد دیگری بسپاریم که البته این نیز از شئون ولی فقیه است که به فرد دیگری به نام رئیس جمهور تنفیذ می کند .
حال که انتخاب رئیس جمهور بر عهده مردم است بسیاری از افراد سود جو از این فرصت استفاده کرده اند و با فریب مردم و تغییر معیار ها و دادن وعده و وعید و شعار و ... سعی در بدست آوردن آرای مردم دارند و گاهی نیز موفق بوده اند .
چه ملاکهایی برای انتخاب وجود دارد ؟
یک فرد باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتواند رئیس جمهور شود؟
آیا آدم خوبی بودن و مومن بودن و ولایی بودن کافی است ؟
بهترین ملاکهای برای مسئولیت ، ملاکهایی هستند که از سوی معصوم تعیین شده، اکنون ما به نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر مراجعه می کنیم که در آن شرایط حاکم و فرمانده به خوبی بیان شده .
اوصاف یک مسئول و کارگزار حکومت اسلامی عبارتند از:
1- کسی که برای خدا و پیامبر و امام خود خیرخواه ترین فرد است .
2- پاک دامن ترین مردم است
3 - حیا دارد
4 - کم طمع است
5 - دارای حسن خلق است
6 - اهل دانش است
7- اهل تدبیر و سیاست است
8 - عاقبت نگر است
9 - صاحب تجربه است
10 - دارای حسن سابقه است ( و نسبت به دیگران در انقلابی بودن و خدمت به اسلام سبقت دارد)
11 - صاحب فتوّت است( دارای سفره گسترده و کسی که از دسترنج خود می بخشد و اهل کار خیر است)
12 - از خاندان پارسایان است و اصالت خانوادگی دارد
13 - دارای شخصیتی قوی و اثرگذار است
14- امانت دار و به امانت داری شناخته شده است
15- بزرگ منش است
16- بردباری و صعه ی صدرش زیاد است
17- پوزش ها را می پذیرد
18 - دیر به خشم می آید
19 - شجاع و دلیر است
20- در برابر قوی دستان تسلیم نمی شود و سازش نمی کند .
21 - نا توانی او را سست نمی کند
22- بزرگی کار او را نا توان نمی کند
23- بسیاری کار او را پریشان نمی کند
24 - درشتی او را بر نمی انگیزد
25 - بر نا توانان رحم می کند
هر یک از این شرایط دارای شرح مفصلی به قائده ی چند کتاب است که از شرح آن ها صرف نظر می کنیم اما از این وصف های بیان شده وصف هایی نیز خارج می شود که شاید بیان نشد از جمله تقوا که نتیجه بسیاری از وصوف بیان شده تقواست یا لزوم اطاعت از ولی و ...
این ملاکهای بیان شده هر کدام به تنهایی تاثیر بسیاری در یک شخص دارد به ویژه که آن شخص حاکم جامعه اسلامی باشد و نبود هر یک از این وصف ها تاثیر منفی بر مدیریت او خواهد داشت ، چنانچه اگر به تاریخ انقلاب نگاه کنیم و مسئولین را با این معیار ها بسیجیم می بینیم که نکات قوت و ضعف آنها ریشه در داشتن یا نداشتن این اوصاف دارد .
حال در این قحط الرجال که هر کس که چند صباحی مسئولیت خرد و کلانی داشته به خود جرات می دهد و میخواهد بر تخت حکومت بر شیعیان تکیه زدن و پا جا پای مالک اشتر ها و سلمان ها و ... بنهد .
اما باید معیار ها و ملاک ها را شناخت و بر اساس آن افراد را سنجید
دين خدا با افراد سنجيده نمى گردد، بلكه نشانه هاى حق، را بايد، معيار بگيرى، وحق را بشناسى، تا اهل آن را تميز دهى.(ارشاد القلوب-ترجمه سلگى، ج2، ص: 167)
با سلام
این سایتچه حاوی مطالب مذهبی، سیاسی،اجتماعی، علوم تربیتی و... می باشد ودر کنار آن مطالب دستنوشته ، عکس ، پوستر هایی از خویش قرار می دهم که امیدوارم با نطرات سازنده تان مرا در این امر یاری نمایید
سرباز ولایت ، امید طحانی